Serbay Yağız’ı Bugsaş kaptı

Serbay Yağız’ı Bugsaş kaptı

Atiker Konyaspor’un eski futbolcularından Serbay Yağız, Tokatspor’dan ayrıldıktan sonra gelen teklifleri değerlendirdi ve Bugsaşspor ile 2 yıllığına anlaştı

Atiker Konyaspor alt yapısından yetiştikten sonra Süper Lig ve PTT 1.Lig’de forma giyen Serbay Yağız, erken yaşta başladığı profesyonel futbol hayatına Spor Toto 2.Lig’de devam ediyor. Son olarak Tokatspor forması giyen genç oyuncu, 5 gol atıp, 8 asist yaparak tamamladığı sezonun ardından takımıyla sözleşme uzatmama kararı aldı. Birçok takımın radarından olan Serbay, tercihini Ankara ekibi Bugsaşspor’dan yana kullandı. Akşam saatlerinde kendini Bugsaşspor’a bağlayan sözleşmeye 2 yıllık imza atan Serbay, yeni sezonun bir an önce başlamasını istediğini söyledi.

‘BENİM YILIM OLACAK’
Spor Toto 2.Lig’de yeterli tecrübeye ulaştığını kaydeden 24 yaşındaki futbolcu, ‘Daha önce küçük yaşta Süper Lig ve PTT 1.Lig’de forma giydim. Daha sonra Anadolu Selçukspor’a kiralandım. O dönem bir takım gelişmeler oldu ve şampiyonluk mücadelesi veren Hatayspor’a transfer olarak çok sevdiğim Konya’dan ayrıldım. Daha sonra sırasıyla Körfez İskenderun ve Tokatspor’da oynadım. Tokatspor ile olan sözleşmem sona ermişti, gelen çok cazip teklifler de vardı. Birkaç takım, ciddi anlamda benimle ilgilendi. Nasip Bugsaşspor’dan yanaymış. Bu sene elimden gelenin en iyisini yapacağım ve hem takımıma katkı sağlayacağım hem de adımdan sıkça söz ettireceğim’ dedi. 
memleket.com.tr