Şenol Güneş, zor sever!

Şenol Güneş, zor sever!

Beşiktaş’ın başarılı hocası Şenol Güneş’in, milli arada pazar günü oynayacakları hazırlık maçı için Başakşehir’i özellikle seçtiği ortaya çıktı

Spor Toto Süper Lig’de 6 hafta sonunda 4 galibiyet ve 2 beraberlik alarak milli araya giren Siyah-Beyazlılar’da teknik direktör Şenol Güneş’in, bu boşluğu en iyi şekilde değerlendirmek için yönetimden talepte bulunduğu ortaya çıktı.  Şampiyon hocanın, ligde şu anda 2 puan önlerinde zirvede yer alan Başakşehir’le milli arada maça çıkmayı bizzat istediği ve takımının gücünü Süper Lig’in şimdiki lideri karşısında denemek için böyle bir karar aldığı bildirildi. Güneş’in, “Ligde milli aranın ardından hem ligde hem de Avrupa’da zorlu maçlara çıkacağız. Bundan dolayı kendi gücümüze yakın bir takımla oynayıp kendimizi test edelim. Kadromuzun gücünü tam olarak görebilmemiz için ligimizin en başarılı takımı karşısında sahaya çıkmalıyız” dediği ifade edildi. Bu gelişme sonrasında Beşiktaşlı idarecilerin; Başakşehir’le iletişime geçip bu maçı pazar gününe ayarladığı öğrenildi.

ARADAN SONRA 3 DEPLASMAN VAR
Milli aranın sona ermesinin ardından çıkış arayan Kayserispor’a 15 Ekim’de konuk olacak olan Siyah-Beyazlılar, bu karşılaşmadan 4 gün sonra bu kez Napoli deplasmanı için İtalya’ya gidecek. Sonrasında Süper Lig’e 23 Ekim’deki Antalyaspor mücadelesiyle geri dönecek olan Kara Kartal, bu ayın son maçında İbrahim Üzülmez’li Gençlerbirliği’yle Başkent deplasmanında karşı karşıya gelecek. Ligde son oynanan Rizespor mücadelesinde sakatlıkları sebebiyle  Oğuzhan Özyakup, Gökhan İnler, Gökhan Gönül ve Anderson Talisca’dan yararlanamayan Siyah-Beyazlılar’ın hocası Şenol Güneş’in, sağlık ekibinden gelen müjdeli haber sonrasında keyfi yerine geldi. Sağ üst adalesindeki problemini atlatan Talisca, milli ara sebebiyle takıma verilen 3 günlük arada bireysel olarak çalışmalara başladı. Sağ ayak parmağında kırık bulunan Gökhan İnler’in durumunun iyiyi gittiği; Gökhan Gönül ile Oğuzhan Özyakup’un da Kayserispor maçında takıma dönebileceği bildirildi.