Şenol Güneş, maraton için kamera karşısında

Şenol Güneş, maraton için kamera karşısında

- Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş, "Şehit Eren İçin Koşuyoruz" sloganıyla düzenlenecek Trabzon Yarı Maratonu ve Halk Koşusu için kamera karşısına geçti


TRABZON (AA) - Trabzonspor'un efsane isimlerinden Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, Trabzon Yarı Maratonu ve Halk Koşusu için hazırlanan tanıtım filminde rol aldı.

Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, "Şehit Eren İçin Koşuyoruz" sloganıyla organize edilen Trabzon Yarı Maratonu ve Halk Koşusu için Trabzon Büyükşehir Belediyesince tanıtım filmi hazırlandı.

Teknik direktör Şenol Güneş, bu kapsamda kamera karşısına geçerek tanıtıma destek verdi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, tanıtım filminde rol alan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, sporseverleri 18 Şubat'ta gerçekleştirilecek Trabzon Yarı Maratonu'na davet ettiği belirtildi.

Açıklamada, Güneş'in, yardımcısı Mehmet Kulaksızoğlu ile kamera karşısına geçtiği ifade edilerek, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi tarafından hazırlanan tanıtım filminin birkaç gün içinde yayınlanacağı aktarıldı.

Öte yandan açıklamada, maraton için kayıtların 12 Şubat'ta Cemal Kamacı Spor Merkezi'nde başlayacağı da kaydedildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :