Şenocak'tan Beyoğlu'na ziyaret

Şenocak'tan Beyoğlu'na ziyaret

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak:- ''İnsanlar alışverişlerini yapıyor. Bugün piyasaların daha da rahatladığı bir ortamı görmüş olduk. Şu anda çok iyi bir noktaya doğru gidiyoruz''

İSTANBUL (AA) - AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, ''İnsanlar alışverişlerini yapıyor. Bugün piyasaların daha da rahatladığı bir ortamı görmüş olduk. Şu anda çok iyi bir noktaya doğru gidiyoruz.'' dedi.

Şenocak, Beyoğlu Belediyesi ziyaret ederek Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'dan bilgi aldı. Şenocak, daha sonra başkan Demircan'la İstiklal Caddesi'ni gezerek, İmam Adnan Sokağı'nda bulunan Akademi Beyoğlu'na geldi.

Akademi Beyoğlu'nda incelemelerde bulunan Şenocak, çıkışta yaptığı açıklamada, zaman zaman belediyeleri ziyaret ederek, belediye başkanlarıyla istişarede bulunduklarını söyledi.

Yapılan çalışmaları yerinde gördüğünü belirten Şenocak, şöyle devam etti:

''Bugün de Beyoğlu ilçemizdeyiz. Başkanımıza bir ziyaret gerçekleştirdik. Başkanımızın yeni bir çalışması var, yeni çalışmayı da yerinde görelim. Özellikle gençlerimize yönelik 'neler yapıyorsunuz' diye inceleme fırsatı bulduk. Beyoğlu Akademiyi ziyaret ettik. Burada özellikle gençler, akademisyenler, sinema sanatçıları gibi birçok değişik etkinlik yapabilecek gruplarımıza çok güzel fırsatları sunmuşlar. Burayı daha aktif kullanabilmelerini sağlama adına onları buralara bekliyoruz. Bu hizmetlerden istifade etmelerini arzu ediyorum.''

- ''İnsanların morali yerinde''

Şenocak, ziyaret sırasında İstiklal Caddesi'ni de gezdiğini dile getirerek, ''İstiklal Caddesi'nde vatandaşlarımız ekonomiyi de destekleme adına caddedeki kalabalığı da görmüş olduk. İnsanlar alışverişlerini yapıyor. Bugün piyasaların daha da rahatladığı bir ortamı görmüş olduk. Şu anda çok iyi bir noktaya doğru gidiyoruz. Görünen tablo üzerine de vatandaşın morali yerinde. Önümüzdeki süreçlerde caddelerin ve dükkanların daha hareketli bir dönemini görmüş olacağız.'' değerlendirmesinde bulundu.

Şenocak, daha sonra Beyoğlu'ndan ayrıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :