Şemsettin Beştav’dan, Ahmet Şan’a tepki: Konyaspor'u bitirdin!

Şemsettin Beştav’dan, Ahmet Şan’a tepki: Konyaspor'u bitirdin!

Atiker Konyaspor olağanüstü genel kurulunda eski başkanla Ahmet Şan’la delege olan Şemsettin Beştav arasında gerginlik yaşandı.

 

Atiker Konyaspor  olağanüstü genel kurulunda eski başkanla Ahmet Şan’la delege olan Şemsettin Beştav arasında gerginlik yaşandı.

Telefonunda FETÖ/PDY terör örgütünün şifreli haberleşme programı 'bylock' çıktığı gerekçesiyle yargılanan ve yargılama sonucu beraat eden Atiker Konyaspor eski başkanı Ahmet Şan kongrede yaptığı konuşmada kendisinin FETÖ kurbanı olduğunu savundu.

Şan, "Konyaspor başkanı bu duruma düştü diye zil takıp oynayanlar, takım ligden düşsün diye ümit eden insanlar vardı. Ben FETÖ'nün kurbanı oldum. Konyaspor benim için bir sevdadır. Ben başkanlığı bıraktıktan sonra bile tesislere giderek üzerime düşeni yaptım. Elimden ne gelirse halen daha yapmaya hazırım. Hiç kimse Konyaspor'a zarar vermesin." dedi. 

KONYASPOR’U BİTİRDİN TEPKİSİ
Şan'ın konuşması sırasında delege olan Şemsettin Beştav, 'Konyaspor'u bitirdin.' diye karşılık vermesi üzerine kısa süreli gerginlik yaşandı. Tartışma  Divan Başkanı Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan'ın araya girmesi ile sona erdi.

Etiketler :