Selva Gıda’dan ‘Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’na destek

Selva Gıda’dan ‘Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’na destek

İttifak Holding’ın gıda markası Selva Gıda, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından başlatılan ‘Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’na, makarnanın kilogram fiyatını 2,95 TL’den 2,65 TL’ye indirerek destek veriyor.

İttifak Holding bünyesinde gıda sektöründe faaliyet gösteren, 16 kategoride 180’in üzerinde ürüne ulaşan Selva Gıda, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından ekonomide dengeleme stratejisi kapsamında hayata geçirilen ‘Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’na destek olarak kurumsal vatandaşlık ilkesiyle Türkiye ekonomisine sahip çıkıyor. Bu doğrultuda Selva Gıda, makarnanın kilogram fiyatını 2,95 TL’den 2,65 TL’ye indiriyor.

“ENFLASYONLA MÜCADELEDE DEVLETİMİZİN ARKASINDA, VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ”

Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’na makarnanın kilogram fiyatını indirerek destek vereceklerini belirten Selva Gıda Genel Müdürü Özkan Koyuncu, “Selva Gıda olarak, Hazine ve Maliye Bakanlığımız tarafından başlatılan ‘Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’nı destekliyor ve millî dayanışma duygusu ile içinden geçtiğimiz bu dönemin üstesinden hep birlikte geleceğimize inanıyoruz. Anadolu topraklarından çıkan ürünlerimizin yüzde 50’sinden fazlasını dünyanın 90’dan fazla ülkesine ihraç ediyoruz. Yeni Türkiye’nin inşa edildiği bu dönemde sektörümüzün önemli oyuncularından biri olarak var gücümüzle çalışmaya, yarınlarımızın daha müreffeh olması için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz” dedi. 

 

Etiketler :