SELSİAD ziyaretlerini sürdürüyor

SELSİAD ziyaretlerini sürdürüyor

Konya'nın sorunlarını dile getirmek ve çözüm yolları bulmak için kurulan Selçuklu Sanayici İşadamları ve Serbest Meslek Mensupları Derneği, (SELSİAD ) faaliyetlerini yaptıkları ziyaretlerde anlatmaya devam ediyor

Son olarak Konya Emniyet Müdürü Hüseyin Namal ve Konya Vergi Dairesi Başkanı M. Kazım Ünver'i ziyaret eden SELSİAD Genel Başkanı  İsmail Hakkı Kolat ve Yönetim Kurulu üyeleri Ömer Faruk Meydan, Seyit Karaca  ve Sıtkı Aksöz yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Ziyarette konuşan Konya Emniyet Müdürü Hüseyin Namal,  Konya'da bulunan Suriyeliler ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 Konya Vergi Dairesi Başkanı M. Kazım Ünver' de, ziyarette Torba Yasa hakkında bilgi verdi. Ünver  yasa ile ilgili olarak beklentilerin oldukça fazla olduğunu da anımsatarak," Yapılan her düzenleme iyidir. Eksiklikler de zaman içerisinde mutlaka giderilir. Vatandaşlarımızın da sorumluluğu var. Benim kamuya bir borcum var mı diye düşünmeli ve bu konuda duyarlı olmalıdır. Mutlaka e-devlet sisteminden borcum var mı diye bir sorgulama yapmalıdır" dedi.

SELSİAD Genel Başkanı İsmail Hakkı Kolat'da, Konya'nın sorunları ve çözümü konusunda önemli çalışmalar yaptıklarını, bunları ilgili kurum ve kuruluşlarla paylaşacaklarını, amaçlarının Konya'ya hizmet olduğunu vurguladı.