SELSİAD KTB’yi ziyaret etti

SELSİAD KTB’yi ziyaret etti

 

Selçuklu Sanayici İşadamları ve Serbest Meslek Mensupları Derneği (SELSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Kkolat ve Yönetim Kurulu üyeleri, Konya Ticaret Borsası (KTB) Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Hüseyin Çevik’e makamında “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundular.

Genel Başkanı İsmail Hakkı Kolat, KTB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çevik’e, görevinde başarı dileklerinde bulunduktan sonra, “Konya’mız için önemli bir göreve seçildiniz. Dolayısıyla önemli hizmetlere talip oldunuz. Konya’da yaşayan her birey, hizmet taşının altına elini koymalıdır. SELSİAD olarak her daim yanınızdayız. Konya Havzası’nın özelliği sadece Konya Ovası’nı beslemek değil; Türkiye’yi beslemektir, bir bakıma. Ürün varsa, borsa da vardır. Konya’mızı gerek ekonomik gerekse sosyal ve kültürel anlamda geçmiş tarihimizde olduğu gibi 584 üniversiteli bir şehir seviyesine çıkarmalıyız” diyerek SELSİAD ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

KTB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çevik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti ve “Konya Ticaret Borsası’nın atılımları katlanarak devam edecektir. Konya’nın tarımsal potansiyelinde, KOP’un hayata geçmesiyle ürün çeşitliliğinde artış olacak; borsa ürünleri ulusal ve uluslararası pazarlarda değerlendirecek; paralel olarak çiftçinin kişi başı gelir seviyesi yükselecek; Konya tarımsal ticarette öne çıkacaktır. Malumunuz tarım olması için su elzemdir. Birlik ve beraberlik içinde Konya’mızı öne çıkaracağız” dedi.

Genel Başkanı İsmail Hakkı Kolat, günün anısına Başkanı Hüseyin Çevik’e SELSİAD logolu çini bir tabak hediye etti.

Ziyarete SELSİAD Yönetim Kurulu üyeleri Dr.Seyit Karaca, Bilal İsmail Haydaroğlu, Mehmet Mazlum Mutluer, Melâhat Ürkmez, Seyit Türkmen, Hamdi Demir, Hasan Törön, Mustafa Kavasoğlu katıldılar.