SELSİAD Başbakan'a teşekkür etti

SELSİAD Başbakan'a teşekkür etti

Selçuklu Sanayici İşadamları ve Serbest Meslek Mensupları Derneği (SELSİAD) Genel Başkanı İsmail Hakkı KOLAT, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun, Seçim Beyannamesi’ndeki vaadlerinden dolayı teşekkür mesajı yayınladı.

Genel Başkan Kolat, öncelikle teröre vurgu yaparak, vatan savunması için mücadele ederken hayatlarını kaybeden şehitlerimize rahmet; aile ve yakınlarına başsağlığı, sabır ve metanet diledi. “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bölünemeyeceği esastır. Milli birlik ve beraberliğimizi korumak ve devam ettirmekte her zaman olduğu gibi kararlı olan siyaset ve siyaset adamlarımıza destek vermek idrak ve mesuliyeti içinde; anayasal organlarımızın yanındayız.” dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun açıklamış olduğu Ak Parti Seçim Beyannamesi’ndeki vaadleri konusunda, “Sayın Başbakanımızın büyümeyi esas alan güven, istikrar ve reformcu beyannamesindeki kazanımların gerçekleşmesini canı gönülden arzu ediyoruz. Zira esnafımıza faizsiz kredi desteği; KOBİ’lerin önündeki engellerin kaldırılması; yemde ve gübrede KDV’nin kaldırılması; istihdam, iskan, eğitim sorunlarının giderilmesi; gençlere sınırsız internetin yanı sıra nakdi destek verilmesi; gelir vergisi muafiyeti, karşılıksız nakdi destek; asgari ücrette artış; emeklilerimize ek zam… gibi vaadler son derece olumludur, özellikle faizlerin yüksek olmasından dolayı sanayici işadamları, sıkıntı yaşamaktadır; faizlerin düşürülmesini ve kur farkları sebebiyle görülen zararlardan dolayı devletin desteğini arz ediyoruz. Sayın Başbakanımızın vaadlerinin gerçekleştiği ve sorunlara çözüm bulunduğu zaman millet, birey, Konya sanayisi ve ticaret erbabı olarak rahatlayacağız” diyerek, teşekkürlerini belirtti.