SELKA Eskişehir Hentbol'da hedef Avrupa

SELKA Eskişehir Hentbol'da hedef Avrupa

- Kulüp başkanı Mert Kaya: "Bu sezon Türkiye liginin yanı sıra Avrupa'da da mücadele edeceğiz. Avrupa Challenge Kupası'nda ay-yıldızlı bayrağımızı temsil edeceğimiz için mutluyuz"


ESKİŞEHİR (AA) - Erkekler Hentbol Süper Lig takımlarından SELKA Eskişehir'in kulüp başkanı Mert Kaya, bu sezon Avrupa kupalarında da mücadele edeceklerini belirterek, "Avrupa Challenge Kupası'nda ay-yıldızlı bayrağımızı temsil edeceğimiz için mutluyuz." dedi.

Kaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, mavi-beyazlı takımın sezon hazırlıklarına uzun süre önce başladığını belirterek, deneyimli bir teknik ekip ve neredeyse tamamı milli oyunculardan oluşan sağlam bir takım kurduklarını vurguladı.

"Başarıya olan inancımızı sahada göstermek için çabalayacağız." diyen Kaya, şunları kaydetti:

"Yarın saat 17.00'de Ahi Evran Üniversitesi'ni, Porsuk Spor Salonu'nda ağırlayacağız. Bu maçı kazanmak için mücadele edeceğiz. Bu sezon Türkiye liginin yanı sıra Avrupa'da da mücadele edeceğiz. Avrupa Challenge Kupası'nda ay-yıldızlı bayrağımızı temsil edeceğimiz için mutluyuz. İki sezondur bizi en iyi şekilde destekleyen taraftarımızın bizi yine yalnız bırakmayacağına inanıyorum. Onlarla birlikte Avrupa kupaları heyecanını Eskişehir'e getirdik. Bu sezon da kupayı yine onların destekleriyle şehrimize getireceğiz."

SELKA Eskişehir Hentbol'da sakatlıkları bulunan sağ oyun kurucu Durmuş Ali Tınkır ve kaleci Ali Karadut'un Ahi Evran Üniversitesi karşısında forma giyemeyeceği belirtti.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :