Selçukyalı yazarlar kitap fuarında

Selçukyalı yazarlar kitap fuarında

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Selçuklu Kongre Merkezinde düzenlenen Konya Kitap Fuarında Selçukya Kültür Sanat Derneği üyesi yazar ve şairler de 40 Kalem 40 İmza sloganı ile 231 nolu stant da kitapseverlerle buluşuyor.

Selçukya Kültür Sanat Derneği Başkanı Av. Fatma Şeref fuarın ilk gününde yapmış olduğu  açıklamada,

“Dernek olarak ilk defa bu yıl fuarda yer almanın heyecanı içerisindeyiz. Derneğimizin mensubu 40 Yazar ve Şairle kitapseverlerle buluşacağız. Böylesine güzel bir etkinlikle kitapseverleri ve yazarları buluşturan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay nezdinde tüm emeği geçenlere şahsım ve derneğim adına teşekkür ediyorum” dedi.

Fuarın  ilk gününde Fatma Şeref Polat, Kazim Öztürk, Mustafa Remzi Samancı ve Hasan Ukdem'in yer aldığı Selçukya standında sırası ile Yakup Çak, Prof.Dr Hüseyin Muşmal, Mehmet Uçar, Ahmet Üresin, Prof. Dr. Alaattin Aköz, Ahmet Turgut, Tayyar Yıldırım, Cemil Paslı, Saliha Değirmenci Yavaş, Demet Esen, Fatma Toroslu, Şener İşleyen, İbrahim Şaşma, Hikmet Peker, Ebru Mut, Ahmet Şener, Zeki Oğuz, Tayyip Sağ, Huzeyme Yeşim Koçak, Galip Ayata, Osman Uzunkaya, Seyit Ali Oruç, Kazim Emre Ağralı, Muhammet Ali Orak, Yağmur Küçükbezirci, Hakkı Güleç, Süleyman Ege, Ayşe Karaca, Salih Sedat Ersöz, Yüksel Köker, Mustafa Kaygısız, Ahmet Kazim Ürün ,Sinan Terzi ve Devriş Ahmet Şahin kitapseverlerle buluşacak