Selçukya’dan Torku’ya destek gezisi

Selçukya’dan Torku’ya destek gezisi

Selçukya’dan Torku’ya destek gezisi...

Selçukya Kültür Sanat Derneği Başkanı Av. Fatma Şeref Polat, Tarihçi Prof. Dr. Alaaddin Aköz ve Şair Yazar Tayyar Yıldırım ile Gazeteci Yazar Hikmet Peker ve  Elife Mısral'dan oluşan Selçukya heyeti ile Torku Çatalhöyük  Bulgur  Fabrikasına destek ziyaretinde bulundu. Selçukya Kültür Sanat Derneği Başkanı Av. Fatma Şeref Polat ziyarette yapmış olduğu konuşmada; “Konya'nın ve Anadolu’nun gururu olan ve binlerce ortağı ile Ülkeye çok ciddi katkı sunan TORKU markası, Başkan Recep Konuk ve ekibi tarafından başarı ile yönetilerek, Ülkeye ve Türk çiftçisine, Tüketicilerimize hizmet etmesi, hatta ISO 500 Olarak adlandıran Türkiye'nin en büyük 500 şirketi arasına son dönemde 3 büyük fabrika daha ekleyerek toplam 4 büyük fabrika ile temsil edilmesinin yanında yine 45 büyük tesise  sahip olması Torku'nun başarılarını katlayarak büyümeye devam etmesinin en açık göstergesidir. Çeşitli algı operasyonları ile Torku'ya yapılan saldırıları kınıyorum,  Torku yerli ve milli bir markamız, Torku hepimizindir” dedi.

Karapınar’daki en büyük yerli sanayi yatırımı özelliğine sahip “Torku Çatalhöyük Bulgur” fabrikası genel koordinatörü Oğuz Kaan Ekici, ziyaret ve desteklerinden dolayı Konya’dan gelen heyete teşekkür ederek fabrikaları ve markaları hakkında bilgiler verdi. Dünya Gıda Kalite Standartları Belgelerine sahip olduklarının altını çizen Ekici, “Markamız kalitesi ile emsal ve rakiplerine göre gerek yurtiçi, gerekse yurtdışı piyasalarda hızla layık olduğu pazar payına sahip olmak üzeredir” dedi.

Ziyaret Torku Bulgurdan yapılan “Pilav” ikramının ardından  Ekici’ye kitap takdimi ve çektirilen bir hatıra fotoğrafı ile sona erdi.