Selçuk'tan Çocuklar İçin 40. Yıl Etkinlikleri

Selçuk'tan Çocuklar İçin 40. Yıl Etkinlikleri

KONYA (AA) - Selçuk Üniversitesinin (SÜ) 40'ıncı kuruluş yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Veteriner...

KONYA (AA) - Selçuk Üniversitesinin (SÜ) 40'ıncı kuruluş yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Veteriner Fakültesi tarafından binicilik tesislerinde "Çocuklara At Sevgisinin Aşılanması Kursu" gerçekleştirildi.

Konya’nın farklı ilkokullarından yaklaşık 150 öğrencinin velileriyle katıldığı etkinlikte çocuklar, at ve doğa sevgisini yaşayarak, geleceğe taşımak için atlara bindi. 

Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Binicilik Tesisleri’nde düzenlenen etkinliğe Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Güner, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Gürkan Uçar ve Prof. Dr. Uğur Uslu, öğretim üyeleri, aileler ve çocuklar katıldı. Etkinlik Dekan Prof. Dr. Ahmet Güner tarafından çocuklara katılımları dolayısıyla "At Sevgisinin Aşılanması Kursu" sertifikaları vermesiyle son buldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerinin bir ayağı da Süleyman Demirel Kültür Merkezi 30 Ağustos Salonu’nda gerçekleşti.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç Dr. Mesut Uyaner ve Giyim Üretim Teknolojisi Bölümü öğretim elemanları Filiz Erden, Elmas Elhan Özus ve Melek Tufan tarafından gerçekleştirilen "Çocuk Kostüm Defilesi" oldu. Çocuklar kendileri için özel olarak tasarlanan hayvan ve prenses kostümlerini sergiledi. 

Kaynak:Haber Kaynağı