Selçuklu'nun teniste hedefi Türkiye şampiyonluğu

Selçuklu'nun teniste hedefi Türkiye şampiyonluğu

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü tenis takımı katıldığı turnuvalardan şampiyonluklarla dönüyor. Mavi beyazlılar Eylül ayında yapılacak Türkiye şampiyonasına hazırlanıyor.

 

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Tenis takımı başarı grafiğini her geçen gün yükseltiyor. Katıldığı turnuvalarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken sporcular gelecek için büyük umut verdi.

08-13 Ağustos tarihleri arasında Afyon da düzenlenen 10 yaş Yaz Kupası-7 Turnuvasında tek bayanlar ve çift bayanlar kategorisinde mücadele eden Selçuklu Belediyesi sporcusu Defne Obuz her iki kategoride de şampiyon oldu.

15-20 Ağustos tarihleri arasında Mersin de gerçekleştirilen 10 yaş Yaz Kupası-8 Turnuvasında tek bayanlar kategorisinde çıktığı 6 maçı set vermeden kazanmayı başaran Defne Obuz bu turnuvayı da şampiyon olarak tamamladı ve kulübüne büyük sevinç yaşattı.

Mavi beyazlı raketlerin hedefi Eylül ayı içerisinde düzenlenecek 10 yaş Türkiye Şampiyonasında da başarılı sonuçlar alarak hem Konya ve hem de Selçuklu'yu en iyi şekilde temsil etmek.