Selçuklu'da SKM toplantısı

Selçuklu'da SKM toplantısı

Referandum Öncesi Geniş Kapsamlı SKM Toplantısı Gerçekleştirildi

 

Sandığa gitmeye az bir zaman kala referandum çalışmalarını değerlendirmek için AK Parti Konya Milletvekili Sayın Leyla şahin usta, Selçuklu Belediye Başkanı  Uğur İbrahim Altay, Selçuklu İlçe Başkanı M. Hakan Özer, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyelerinin katılımı ile geniş kapsamlı SKM toplantısı gerçekleştirildi.

Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantı, Sayın Leyla Şahin Usta’nın konuşması ile başladı. Usta ‘Çalışmalarımıza hız kesmeden ve kararlılıkla devam ediyoruz. Bu bağlamda, Selçuklu ilçe teşkilatımıza, teşkilat başkanımıza, gece gündüz çalışan bütün üyelerimize ve desteklerinden dolayı belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Konya’yı Türkiye birincisi yapmak için çabalıyoruz. Konya bir buçuk milyona yaklaşan seçmen sayısı ile seçim sonuçlarını etkileyen bir potansiyele sahip. Bu çok ciddi bir oran. Bu sebeple hepimiz üstümüze düşen görevi yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz’ dedi.

İlçe Teşkilat Başkanı M. Hakan Özer, SKM çalışmalarının etkinliğini daha çok artırabilmek için çalışıyoruz diyerek şunları ekledi ‘Skm programlarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Gençlik kollarımız, kadın kollarımız da gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Az zaman kaldı, daha koordineli bir şekilde çalışarak verimi artıracağız. Bu konuda teşkilatıma inancım tam. Yorulmadan Türkiye’nin geleceği için bütün gücümüzle çalışmak zorundayız’. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Rafet Baştürk ise, ‘Gençlik kolları olarak her gün sahadayız. Selçuklu’da 18-30 yaş arası 122 bini aşkın seçmen var. Sandık taraması yaparak binlerce gence ulaşıp, Başbakanımızın mektubunu iletip destek istiyoruz’ dedi.

Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Altay ‘Teşkilatımız ilk günden itibaren uyum içinde ve disiplinli bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Amacımız Selçuklu’da toplumun tüm kesimlerine ulaşarak destek istemek. Ayrıca saha çalışmaları halkımızın neye ihtiyacı olduğunu öğrenmek için de bir fırsat. Eksikleri sahada görüp değerlendiriyoruz. Belediye olarak Selçuklu için tüm olanaklarımızı kullanıyoruz. Geçen hafta Sızma Mahallesi’ne güzel bir tesis kazandırdık. Bu hafta da açılışlarımız olacak’ diyerek Selçuklu’ya yeni tesisler açılacağının, hizmetlerin devam edeceğinin müjdesini verdi.

Toplantı, Seçim Koordinasyon Başkanı Arif Altıntepe’nin sosyal medyada ve sahada etkinliği artırmak için, yönetim kurulu üyeleri ve medya tanıtım birimleri ile olan istişaresi ile devam etti. Altıntepe ‘Selçuklu, teşkilat olarak SKM çalışmalarında yani sahada çok iyi biliyoruz ama bunu görünür kılmalıyız. Yaptığımız her işi medyada görebilmeliyiz. Ziyaretlerden gelen verileri anlık olarak sosyal medyada işleyebilmeliyiz ki binlerce kişiye daha ulaşalım’ dedi. Programın sonunda, Selçuklu İlçe Başkan Yardımcısı Muhammet Babur eşliğinde ayrıca ‘tanıtım ve medya toplantısı’ gerçekleştirildi. Anayasa maddelerinin bilinirliği artırmak ve ‘evet’ propagandasının her sokağa girebilmesi için fikir alışverişinde bulunuldu. Billboard, gazete, radyo, ve internet aracılığı ile Selçuklu halkına ulaştırılacak yeni veriler üretildi. Babur ‘Son iki haftamız kaldı. Reklam çalışmalarını yoğunlaştırmamız gerekiyor. Ulaşabildiğimiz her reklam aracını kullanacağız. Bunun için sık sık bir araya gelip ekip olarak yeni şeyler üreteceğiz’ dedi.