Selçuklu'da mahalle konağı yapımı başladı

Selçuklu'da mahalle konağı yapımı başladı

KONYA (AA) - Selçuklu Belediyesi tarafından Buhara Mahallesi'ne kazandırılacak Buhara Mahalle Konağı'nın inşası başladı.Belediyeden yapılan yazılı...

KONYA (AA) - Selçuklu Belediyesi tarafından Buhara Mahallesi'ne kazandırılacak Buhara Mahalle Konağı'nın inşası başladı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, vatandaşların her türlü sosyal ve kültürel faaliyetlerini rahatça gerçekleştirebileceği bir yaşam alanı olacak olan Buhara Mahalle Konağı, 3 bin 595 metrekare inşaat alanına sahip olacak.

Zemin ve birinci kattan oluşacak mahalle konağının zemin katında emekli lokali, kapalı havuz, spor salonu, hamam, buhar odası, vitamin bar ve sauna, birinci katında hanımlar lokali, seminer odası, fitness salonu, spor salonu ve soyunma odaları yer alacak.

5 milyon 412 bin liraya mal olacak tesis, 2018 yılı Haziran ayında tamamlanacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ilçeye yapılan mahalle konakları ile vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif hayatına katkı sağlamayı amaçladıklarını belirtti.

Altay, "Vatandaşlarımızın tesislerimize olan yoğun ilgisi, bizleri yenilerini kazandırma konusunda teşvik ediyor. Buhara Mahallesi'nde yapımına başladığımız tesisimiz tamamlandığında mahalleye değer katacak." ifadesini kullandı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :