Selçuklu’da Kış Spor Okullarına kayıtlar devam ediyor

Selçuklu’da Kış Spor Okullarına kayıtlar devam ediyor

Selçuklu Belediyespor Kulübü Kış Spor Okullarında kayıtlar devam ediyor. Her yıl olduğu gibi bu yılda büyük ilgi gören spor okullarında öğrenci sayısı 4917'e ulaştı

Selçuklu Belediyespor Kulübü Kış Spor Okullarında kayıtlar devam ediyor. Her yıl çok sayıda başvurunun yapıldığı ve binlerce öğrencinin spor yapmak için tercih ettiği Selçuklu Kış Spor Okullarında 15 branşta eğitim verilecek. Kayıtlarından başladığı günden buyana aileler tarafından büyük ilgi gören Spor Okullarına en çok kayıt yüzme ve Cimnastik branşlarında gerçekleştirildi. Selçuklu Kış Spor Okulları kayıtların başladığı 10 Eylül tarihinden itibaren alınan kayıt sayısı 4917 kişiye ulaştı. Selçuklu Kış Spor Okullarında eğitimler 5 Ekim 2019 Cumartesi günü başlayacak ve 17 Mayıs 2020 tarihine kadar devam edecek. Yıl boyu spor yapma imkanı bulunan Selçuklu Kış Spor Okullarında Basketbol, Futbol, Voleybol, Cimnastik, Taekwondo, Karate, Kick-Boks, Wushu Kung-Fu, Judo, Yüzme, Tenis, Satranç, Masa Tenisi, Güreş ve Okçuluk branşlarında eğitim verilecek. Modern ve nezih çok sayıda tesise sahip Selçuklu Spor Okullarında kentin farklı merkezlerinde ve noktalarında yer alan çok sayıda merkezde eğitim verilecek. Spor Okulları çalışmalarında branşlarında uzman 112 antrenör eğitim verecek.
KAYITLAR İNTERNET ÜZERİNDEN YAPILIYOR
Selçuklu Kış Spor Okullarına kayıtlar sadece www.selcuklubelediyespor.com adresinden yapılıyor. Ön kayıtlarını internet üzerinden tamamlayan aileler kendilerine gelecek bilgilendirme mesajının ardından kıyafet ve kesin kayıt işlemleri için Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu Spor Okulları Merkezine giderek kayıtlarını tamamlamaları gerekiyor. Spor okulları ile ilgili 0 332 248 00 43 veya 0 332 248 03 06 nolu telefonlardan bilgi alınabileceği belirtildi. Spor Okullarında kayıtlar kontenjanlar dolana kadar devam edecek.