Selçuklu’da karne heyecanı

Selçuklu’da karne heyecanı

Konya’nın merkez Selçuklu ilçesinde 2014-2015 eğitim öğretim yılının ilk döneminin sona ermesi nedeniyle Tepekent İlkokulu ve Tepekent Ortaokulu’nda karne dağıtım töreni düzenlendi.

2013-2014 eğitim öğretim döneminde ilk dönem tamamlandı. Öğrenciler karne almanın heyecanını yaşadığı bu mutlu günde Selçuklu Kaymakamı Sabit Kaya, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar’ da öğrencileri yalnız bırakmadı. Öğrencilerin karne sevincine ortak olan Kaya, Altay ve Kayacılar, öğrencilere karne ve başarı belgelerini verdi. Ziyarette Tepekent Mahalle Muhtarı Ramazan Aksoy, Selçuklu Belediyesi başkan yardımcıları ve Selçuklu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri de bulundu.

Renkli diyalogların yaşandığı programda minik öğrencilere karnelerini veren Selçuklu Kaymakamı Sabit Kaya, öğrencilere tatil döneminde bol bol dinlenme ve kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da, karne alan öğrencileri kutlarken önümüzdeki eğitim-öğretim döneminde de aynı başarıyı beklediğini söyledi.

Karnelerini alan öğrencileri tebrik eden Başkan Altay, “Eğitim-öğretim yılının ilk dönemini tamamladınız. Sizlerin kaliteli bir eğitim almanız için öğretmenleriniz ve bizler elimizden gelen desteği veriyoruz. Sizlerden beklentimiz ikinci dönemde de derslerinize iyi bir şekilde çalışarak başarılı olmanız. Tatilde SEDEP yayınlarını okumanızı tavsiye ediyor, hepinize iyi tatiller diliyorum” dedi.

Öğrencilerden tatili en iyi şekilde değerlendirmesini isteyen Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar’ da, “Milli Eğitim camiası olarak öğrencilerimize en iyi eğitimi vermek için çalışıyoruz. Başarılı bir yarıyılı geride bıraktık. Karne alan öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi.