Selçuklu'da "Geleceği Yönetmek" konferansı

Selçuklu'da "Geleceği Yönetmek" konferansı

Selçuklu Kariyer Okulu programı kapsamında, kişisel gelişim uzmanı ve yazar Ahmet Şerif İzgören, "Geleceği Yönetmek" isimli sunumuyla öğrencilerle bir araya geldi.Selçuklu...

Selçuklu Kariyer Okulu programı kapsamında, kişisel gelişim uzmanı ve yazar Ahmet Şerif İzgören, "Geleceği Yönetmek" isimli sunumuyla öğrencilerle bir araya geldi.

Selçuklu Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından Selçuk Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

İzgören, yaptığı konuşmada, gelişmiş ülkeler seviyesine çıkabilmek için kitap okuma alışkanlığı kazanmak gerektiğini söyledi.

Kitap okuma alışkanlığı kazanmaları için gençlerin teşvik edilmesi gerektiğini ifade eden İzgören, şunları kaydetti:

"Ülkemizde yıllarca başörtülü öğrencilerimizin okullara girip giremeyeceği tartışılırken, Avrupalı, Amerikalı teknolojide çağ atlayıp nano teknolojiye geçti. Ama biz hala tartışmaya devam ediyoruz. İlmin kıyafeti olmaz. Aranan bir eleman olmak istiyorsanız uzmanlaşın. Karanlığa küfretmektense bir mum yakın, insanlara ışık olun. Sizden başka sizin hakkınızı hiç kimse yiyemez. Yapamazsın diyene inanmamak lazım. İnandığınız an biter. Adım atmak girişimciliktir."

Kaynak:Haber Kaynağı