Selçuklu’da Cuma buluşmaları sürüyor

Selçuklu’da Cuma buluşmaları sürüyor

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma buluşmaları kapsamında, Kosova Mahallesi Zeki Altındağ Camisi’nde vatandaşlarla bir araya geldi

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma Buluşmaları kapsamında, Kosova Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Cuma Namazını Zeki Altındağ Camisi’nde kılan Başkan Altay’a AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Ak’ın yanı sıra Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri de eşlik etti. Namaz sonrası vatandaşlarla tokalaşan ve sohbet eden Başkan Altay, yürütülen belediyecilik hizmetleri hakkında bilgi verdi. Vatandaşlardan gelen istek ve önerileri de dinleyen Altay, Selçuklu halkının mutluluğu önceliğimizdir” dedi.

Selçuklu’da yaşayan herkesin görüşlerine büyük önem verdiklerini ifade eden Altay, “Vatandaşlarımızla her fırsatta bir araya gelerek iletişim kanallarımızı daima açık tutmaya çalışıyoruz. Her Cuma farklı bir mahalleye yaptığımız ziyaretlerde halkımıza hizmetlerimizi anlatma fırsatı bulurken yapılabilecek belediye çalışmalarıyla ilgili de halkımızın görüşünü alıyoruz. Selçuklu da yaşayan herkesin yönetimde fikirleriyle yer almasını istiyor ve önemsiyoruz. Bu da belediye olarak bizim hizmet gücümüzü artırıyor” diye konuştu.

Başkan Altay’ın halkla buluşma programlarının devam edeceği bildirildi. Programlarda belediye hizmetlerinde “ortak akıl” ve “istişareli yönetim” hedefleniyor.