Selçuklu’da 9.mahalle konağı yapılıyor

Selçuklu’da 9.mahalle konağı yapılıyor

Selçuklu Belediyesi tarafından Mehmet Akif Mahallesi’ne kazandırılacak olan Mehmet Akif Mahalle Konağı’nın yapımı hızla devam ediyor. Tamamlandığında ilçenin sosyal hayatına canlılık katacak tesisin % 60’lık kısmı tamamlandı

Sosyal belediyecilik hizmetlerini hız kesmeden sürdüren Selçuklu Belediyesi, ilçeye  her yaş grubundan insanın faydalanabileceği  nitelikli sosyal tesisler kazandırıyor. Bu tesislerden biri olan ve kısa bir süre önce temeli atılan Mehmet Akif Mahalle Konağı’nın yapımı devam ediyor. Kaba inşaatı tamamlanan tesisin, elektrik ve su tesisatı döşendi, alçı sıvası tamamlandı. Ayrıca çelik çatı sisteminin döşendiği tesiste cephe kaplama çalışmalarına da başlandı. Estetik cephe yapısı ile modern bir görünüme sahip olacak tesiste granit, seramik, ahşap, kompozit ve cam cephe giydirme çalışması bir arada uygulanacak.

 2936 m² alan üzerine yapımı devam eden ve iki kattan oluşacak Mehmet Akif Mahallesi  ılıklık, vitamin bar ve doktor odası bulunacak. İkinci katında ise hanımlar lokali, çocuk kulübü, spor salonu, dinlenme odası, fitness salonu ve soyunma odaları yer alacak.  3 milyon 277 bin TL’ye mal olacak Mehmet Akif Mahalle Konağı planlanan süre içinde tamamlanarak ilçe halkının hizmetine sunulacak.