Selçuklu Yaz Spor Okulu kayıtları başlıyor

Selçuklu Yaz Spor Okulu kayıtları başlıyor

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Yaz Spor Okullarında kayıtlar başlıyor. Spor okulları bünyesine Yüzme, Tenis ve Satranç branşlarını da dahil eden Selçuklu da kayıtlar 11 Mayıs Pazartesi başlayacak.

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Yaz Spor Okullarında çalışmalara başlandı. Her yıl çok sayıda başvurunun yapıldığı ve binlerce öğrencinin spor yapmak için tercih ettiği Selçuklu Yaz Spor Okullarında bu yıl 14 branşta eğitim verilecek. Geçtiğimiz yıllarda 11 branşta hizmet verilen spor okullarında bu yıl üç yeni branş daha açıldı. Yüzme, Tenis ve Satranç branşlarında da faaliyetlerine başlayacak Selçuklu Belediyesi Yaz Spor Okullarına çok sayıda başvuru yapılması bekleniyor.

2015 Yaz Spor Okulları için kayıtlar 11 Mayıs 2015 tarihinde alınmaya başlanacak. 2015 Yaz Spor Okulu eğitimlerine 15 Haziran tarihinde başlanacak 29 Ağustos tarihinde sona erecek. Selçuklu Belediyesi Yaz Spor Okullarında bu yıl Basketbol, Futbol, Voleybol, Hentbol, Cimnastik, Tekvando, Karate, Kick-Boks, Wushu, Judo, Yüzme, Tenis, Satranç ve Güreş  branşlarında eğitim verilecek.

Modern ve nezih çok sayıda tesise sahip Selçuklu Belediyesi Yaz Spor Okullarında 15 farklı merkezde eğitim verilecek.

Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu, Yenikent Spor Salonu, Yazır Spor Salonu,

Aydınlıkevler Şehit Rıdvan Adam Spor Salonunda, Bağlarbaşı Spor Salonu (500 Evler), Selçuklu Belediye Stadı, Şehit Muharrem Samur Stadı, Dumlupınar Spor Kompleksi, Sancak Spor Salonu, Büyükbayram İ. Ö. O. Spor Salonu, Ertuğrul Gazi İ.Ö.O. Spor Salonu, Öğretmen Fethiye Onsun İ.Ö.O. Salonu, Mustafa Karacihan İ.Ö.O. Spor Salonu, Şehit Mustafa Çuhadar İ.Ö.O. Spor Salonu, Zeki Altındağ İ.Ö.O. Spor Salonu, Mustafa Necati İ.Ö.O. Spor Salonu, Selçuklu Tenis Kortu, Sancak ve Yazır Yarı Olimpik Yüzme Havuzları ve Piri Reis Parkı içinde yer alan spor alanları eğitim verilecek olan tesisler arasında yer alıyor.

Kayıt ve çalışmalarla ilgili bilginin Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Merkezi olan Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonundan, Kulübün 248 00 43 nolu telefonundan veya Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü web sayfasından alınabileceği belirtildi.