Selçuklu Sakarya'dan madalya  ile döndü

Selçuklu Sakarya'dan madalya ile döndü

Türkiye Bisiklet Federasyonunun faaliyet programında yer alan Sakarya Bisiklet Yol Yarışları geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirildi

. Türkiye de faaliyet gösteren kulüplerin çok sayıda sporcu ile mücadele ettiği yarışlara Selçuklu Belediyesi bisiklet takımı yıldız A ve Yıldız B takımları ile katıldı. Yıldızlar kategorisinde iki ayrı gurupta toplam 16 sporcu ile mücadele eden Selçuklu Belediyesi takımı çok sayıda derece alarak yarışları Yıldız A'lar da takım halinde birinci sırada, Yıldız B'lerde ise takım halinde ikinci sırada tamamladı.

Yıldız A'lar da 90 ve Yıldız B'ler de 70 sporcunun mücadele ettiği yarışlarda Selçuklu Belediyespor takımı başarılı sonuçlar alarak camiayı memnun etti. Yıldız A Yol yarışlarında Halil İbrahim Dilek üçüncü, Yıldız A Kriteryum da Hikmet Erdoğan birinci, Halil İbrahim Dilek ikinci oldu. Yıldız B Kriteryum da Fatih Bağcı birinci, Mustafa Doğan üçüncü oldu. Genel Ferdi Klasmanda Yıldız A da Halil İbrahim Dilek birinci, Yıldız B de Fatih Bağcı ikinci olmayı başardı. Takım klasmanında ise Selçuklu Belediyesi takımı Yıldız A da birinci ve Yıldız B de ikinci olarak büyük bir başarıya imza attı.