Selçuklu minderde umutlu

Selçuklu minderde umutlu

Büyükler Deplasmanlı Grekeromen Süper Liginde 6. hafta geçtiğimiz hafta sonu yapılan maçlarla tamamlandı

Türkiye Güreş Federasyonunun 2015 yılı faaliyet programında yer alan Büyükler Deplasmanlı Grekeromen Süper Liginde 6. hafta geçtiğimiz hafta sonu yapılan maçlarla  tamamlandı. Ligdeki temsilcilerimizden Selçuklu Belediyespor haftayı 5-4'lük MTA Spor galibiyetiyle tamamlayarak puanını 8'e çıkardı.

KONYA BÜYÜKŞEHİR

Ligdeki  diğer temsilcimiz Konya Büyüğkşehir Belediyespor'un Akhisar Beledieyspor'la yapacağı maç ise ertelendi. 2 maçı eksik temsilcimiz, bu maçları kazanırsa liderliğe yükselecek.

untitled-1-copy-106.jpg

 

Özkış'a Onurlu Görev

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Güreş Antrenörü Yavuz Özkış'a geçtiğimiz aylarda Türkiye Güreş Federasyonu tarafından 14-15 yaş Minik Erkek Greco-Romen Sitil  Milli Takımlar Teknik Sorumlu Antrenör olarak görevlendirilmişti. Milli takımlar ile iki hazırlık kampı yapan Özkış şimdi de ilk kez düzenlenecek 14-15 yaş Balkan Şampiyonası için Ankara Kızılcahamam da başlayacak hazırlık kampına davet edildi. Dünya Güreş Birliği (UWW) tarafından 11-15 Aralık 2015  tarihlerinde Sırbistan da ilk kez yapılacak Balkan Şampiyonasında Milli Takımın başında görev alacak Yavuz Özkış 29 Kasım 2015 günü kamp ve Şampiyona  için Milli takım kampına gitti