Selçuklu Medeniyetinin Genç Liderleri

Selçuklu Medeniyetinin Genç Liderleri

Selçuklu Medeniyetinin Genç Liderleri...

Konya Sosyal Araştırmalar ve Dayanışma Vakfı sahipliğinde Konya Büyükşehir Belediyesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği iş birliği ile Gençlik Ve Spor Bakanlığının finanse ettiği “Selçuklu Medeniyetinin Genç Liderleri” projesi eğitimleri tamamlandı. Proje kapsamında 45 lise ve ortaokul son sınıf öğrencisine takım çalışması, STK ve katılım,  zaman yönetimi, siyer, hadis, İslam tarihine bakış, uluslararası politika, liderlik ve örnek şahsiyetler konularında eğitimler verildi. 

         Bu kapsamda il müftüsü Prof. Dr. Ali AKPINAR makamında öğrencilerle ziyaret edilerek  projeyle ilgili bilgi verildi.  Akpınar , 'projenin  gençlik  ve gelecek için önemli bir  çalışma olduğunu' vurguladı ve projede emeği geçenlere teşekkür ederek   öğrencileri  tek tek tebrik etti.

        Ayrıca, proje faaliyeti olarak 45 öğrenci Evlad-ı Fatihan Bosna-Hersek Saraybosna’ya 5 günlük ziyaret gerçekleştirilecektir. Sosyal Araştırmalar ve Dayanışma Vakfı Başkanı Ercan Uslu ise "Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın desteklediği, gençlerin örnek şahsiyet olmaları yönünde yapılan faaliyetleri vakıf olarak desteklemeye devam edeceğiz" dedi.

Haber merkezi