Selçuklu, maçlara hazır

Selçuklu, maçlara hazır

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü takımları bu hafta oynayacakları maçların hazırlıklarına devam ediyor

Basketbol takımı bu hafta kendi sahasında Antalya Gelişim takımı ile oynayacak. Hentbol takımı haftayı deplasmanda Beşiktaş karşısında tamamlayacak ancak mücadele 7 Aralık Çarşamba günü oynanacak. Futbol takımı ise Beyşehir'e gidecek ve deplasmanda galibiyet arayacak.

Bölgesel Basketbol liginde mücadele eden Selçuklu Belediyesi basketbol takımı ligin dördüncü haftasında kendi sahasında Antalya Gelişim takımı ile karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele 3 Aralık Cumartesi günü saat 17.00’da Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonunda oynanacak. Takımda eksik oyuncu bulunmazken oyuncular zorlu mücadele için hazırlıklarını cuma günü tamamlayacak.

Hentbol süper liginde mücadele eden Selçuklu Belediyesi Hentbol takımı 10. hafta da İstanbul deplasmanında puan arayacak. Beşiktaş karşısına çıkacak olan Selçuklu Belediyesi bu zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Beşiktaş ile Selçuklu Belediyesi 7 Aralık Çarşamba günü saat 17.00’da Süleyman Seba Spor Salonunda karşılaşacak. Selçuklu Belediyesi futbol takımı bu hafta Beyşehir deplasmanına çıkacak. önceki gün erteleme maçında Çatalhüyük Çumra Belediyesi ile karşı karşıya gelen Selçuklu Belediyesi rakibini 1-0 mağlup ederek moral kazandı. Selçuklu Belediyesi Beyşehir ile lig maçına 4 Aralık Pazar günü saat 14.00’da çıkacak.