Selçuklu kaçan galibiyete yanıyor

Selçuklu kaçan galibiyete yanıyor

BAL 5. grup’ta evinde oynadığı Adana Pozantıspora karşı oldukça iyi futbol oynamasına rağmen rakibi ile 1-1 berabere kalan Selçuklu Belediyespor’da kaçan 2 puanın üzüntüsü yaşanıyor

Bölgesel AaAtör Futbol Ligi 5. Grubunda mücadele eden Selçuklu Belediyespor, bu hafta kendi sahasında Adana Pozantısporu konuk etti. Geçtiğimiz Pazar günü oynanacak olan maç YGS nedeniyle salı gününe ertelenmişti. Selçuklu Belediye Stadında oynanan erteleme maçında karşı karşıya gelen ekipler sahaya galibiyet için çıktı. Maçın ilk yarısı her iki takımın da karşılıklı atakları ile başladı. İlk 45 dakikanın sonlarına doğru  mavi- beyazlılar rakip kale üzerine etkili ataklar geliştirse de rakibi karşısında golü bulamadı ve ilk yarı golsüz eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıya rakibini yenme umudu ile çıkan Selçuklu Belediyespor yine geliştirdiği ataklarla rakibine zor anlar yaşattı. Karşılaşmanın 50. dakikasında Pozantısporun libero oyuncusu Burak’ın ceza sahasının dışından çektiği şutun ağlarla buluşması Selçuklu Belediyesporu 1-0 geriye düşürdü. Golden sonra  morali bozulan Mavi- Beyazlılar rakibine karşı daha hırslı ve etkili oynamaya başladı. 75. dakikada köşe vuruşu kullanma imkanı kazanan ev sahibi ekip, ikinci yarıda oyuna giren forvet oyuncusu Yusuf’un attığı kafa golü ile 1-1 eşitliği sağladı. Maçın sonlarına doğru rakip kalede gerçekleştirdiği baskılı ataklarla istediği üstünlüğü sağlayamayan Selçuklu Belediyespor , sahasında berabere kalarak 1 puana razı olmak zorunda kaldı.

Etiketler :