Selçuklu galibiyetle başladı

Selçuklu galibiyetle başladı

Selçuklu Belediyesi Basketbol Küçük Erkekler takımı Karaman da gerçekleştirilen bölge şampiyonasında rakibi Mersin Büyükşehir Belediyesini 84-50 mağlup ederek guruplara galibiyetle başladı. Mavi beyazlılar mücadelenin ilk yarısını 44-28 önde kapattı.

 

Selçuklu Belediyesi basketbol altyapı takımı Küçük Erkekler basketbol takımı yerel ligi şampiyon olarak tamamlamasının ardından bölge şampiyonasında şehrimizi temsil etme hakkı kazanmıştı. Karaman da yapılan şampiyonada şehrimizi temsil eden Selçuklu Belediyesi Basketbol takımı 7 takımın mücadele ettiği guruptaki ilk maçında Mersin Büyükşehir Belediyesini 84-50 mağlup ederek guruplara iyi bir başlangıç yaptı.

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından Sakarya, Isparta, Çorum, Karaman, Sivas ve Tunceli illerinde yapılması kararlaştırılan bölge şampiyonaları başladı. Karaman da Merkez Güney Gurubu Şampiyonasında;Hatay Güney Akedemi G.S.K., Gaziantep Güney Eğitim Kurumları S.K., Mersin Büyükşehir Belediye S.K.,., Adana Dsi S.K., Kayseri Melikşah Üniversitesi S.K., Osmaniye Hoşgörü S.K. ekipleriyle mücadele ediyor. Selçuklu Belediyesi Küçük Erkekler basketbol takımı ilk maçında Mersin temsilcisi olan rakibini 24-14, 44-28, 71-33 ve 84-50 periyot sonuçları ile mağlup ederek guruptaki diğer  maçını beklemeye başladı. Hatay-Gaziantep ve Adana-Kayseri maçlarının galiplerinden biriyle eşleşecek olan mavi beyazlılar gurup maçlarını zirvede bitirerek Türkiye Şampiyonasına katılmayı hedefliyor.