Selçuklu, firesiz yürüyor

Selçuklu, firesiz yürüyor

Türkiye Erkekler Hentbol 1. Liginde mücadele eden Selçuklu Belediyesi Hentbol Takımı, ligin üçüncü haftasında Eskişehir deplasmanında Anadolu Üniversitesi takımı ile mücadele etti.

 Ligde daha önce çıktığı maçları kazanan mavi beyazlılar, deplasmanda oynadığı rakibini de 27-23 yenerek yoluna kayıpsız devam etti.

Karşılaşmaya seyirci desteğini de arkasına alarak başlayan Anadolu Üniversitesi maçın ilk dakikalarında yakaladığı skor üstünlüğünü ilk yarının sonuna kadar korumayı başardı. Mücadelenin ilk yarısı 13-11 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıda rakibe karşı daha hırslı oynayan ve sayı bulmasına engel olan Selçuklu Belediyesi ilk dakikalarda eşitliği yakaladı. Rakibine karşı üstün oynayan mavi beyazlılar skor avantajını yakalamayı başararak maçın sonuna kadar korumayı başardı. Maçın son düdüğü çaldığında skor 27-23 ile Selçuklu Belediyesi lehineydi ve sahadan galip ayrılan taraf konuk takım oldu. Mavi beyazlılar, aldığı bu galibiyetle ligde üç de üç yaparak puanını 6'ya çıkardı. Selçuklu Belediyesi ile puanını 6'ya çıkaran Aziziye ve Beykoz Belediye takımları da zirveye ortak olmaya devam etti.