Selçuklu Cimnastikte Türkiye ikincisi oldu

Selçuklu Cimnastikte Türkiye ikincisi oldu

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Cimnastik sporcuları Bolu da yapılan Türkiye şampiyonasında takım halinde ikinci olmayı başardı. Ferdi sıralamada Elif Ceran Çolak birinci olarak büyük başarıya imza attı.

 

 

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Cimnastik takımı Türkiye ikincisi olarak başarılı sonuç alarak camiayı sevindirdi. 17-19 Nisan tarihleri arasında Bolu da yapılan Trambolin Cimnastik Kulüplerarası Türkiye Şampiyonasına 17 kulüpten 69 sporcu katıldı. Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü şampiyonada 5 sporcuyla yer aldı. Küçükler kategorisinde yapılan yarışmalarda mavi beyazlılar takım halinde Türkiye ikincisi olurken, Elif Ceran Çolak ise ferdi sıralamada birinci olarak büyük bir başarıya imza attı.

 

Rumi Çocuk oyunları tekvando tamamlandı

23 Nisan da gerçekleştirilen ve geleneksel hale gelen 4. Uluslararası Rumi Çocuk Oyunlarında tekvando şampiyonası tamamlandı. Ülkemizin yanı sıra Almanya, İspanya, Bosna Hersek, Belarus ve Kırgızistan'ın katıldığı şampiyonada 67 sporcu mücadele ederken ayyıldızlılar 5 bayan ve 5 erkek sporcu ile temsil edildi.

Ülkemiz adına mücadele eden takımda yer alan Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü sporcularıından 45 kg da Mehmet Yiğit Palavar birinci oldu. 55 kg da Ayşenur Özcan ve 61 kg da Yunus Emre Doğan üçüncü olarak ülkemize madalya kazandıran sporcular oldu.