Selçuklu Belediyespor’dan masa tenisinde başarı

Selçuklu Belediyespor’dan masa tenisinde başarı

Selçuklu Belediyespor Kulübü Masa Tenisi Sporcuları Zafer Mertay Soydan, Alp Çelik ve Mustafa Efe Alaybeyoğlu, Ankara’da düzenlenen Milli Takım seçmelerinde dereceye girerek Milli Takıma seçildi

 

13-14 Ekim tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen Küçükler ve Minikler Masa Tenisi Milli Takım seçmelerinde, Selçuklu Belediyespor Kulübü Masa Tenisi Takımı önemli bir başarıya imza attı. 11 sporcusuyla seçmelere katılan Mavi-Beyazlı kulüpte 3 sporcu Milli Takıma seçildi.

Çekişmeli geçen maçlar sonucunda, Mili Takıma en fazla sporcu gönderen kulüp olmayı başaran Selçuklu Belediyespor, Konya tarihinde de bir ilki gerçekleştirdi. Daha önce Konya’dan hiçbir kulüp masa tenisi branşında 3 sporcusu birden Milli Takıma gönderme başarısı gösterememişti. Toplamda 445 sporcunun katılımıyla gerçekleşen seçmelerde, Selçuklu Belediyespor Kulübü sporcuları Zafer Mertay Soydan, Alp Çelik ve Mustafa Efe Alaybeyoğlu dereceye girerek Milli Takıma seçilmeye hak kazandı. Küçük yaşta önemli bir başarıya imza atan sporcular gelecek için umut verdi.

ERDEN: ÇALIŞMALARIMIZIN KARŞILIĞINI ALDIK

Selçuklu Belediyespor Kulübü Masa Tenisi Başantrenörü Fatih Erden 2 yıllık  disiplinli, özverili ve planlı çalışmalarının karşılığını almaya başladıklarını belirtti. Erden, “Konya tarihinde bir ilki gerçekleştirmiş olmak bizleri çok mutlu etti. Sporcularımız gerçekten onlara destek olunduğu takdirde daha iyi yerlere gelebilecek potansiyelde olduklarını gösterdiler. Tamamı spor okullarımızdan yetişen çocuklarımızla 2 yıldır çok sıkı bir çalışma içerisindeyiz. Bu çalışmaların karşılığını da Milli Takım seçmelerinde aldık diyebiliriz. Milli Takım aday kadrosuna Türkiye’den en fazla sporcunun kulübümüzden seçilmesi bizleri ayrıca gururlandırdı. Masa Tenisine verdikleri destekten dolayı Kulüp Başkanımıza, Kulüp Müdürümüze ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum.Çocuklarımıza Ay-Yıldızlı forma ile başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.