Selçuklu Belediyespor'da Süper Lig sesleri

Selçuklu Belediyespor'da Süper Lig sesleri

Selçuklu Belediyesi Basketbol Takımı sahasında konuk ettiği Antalyaspor’u 73-67 mağlup ederek üst üste 7.galibiyetini aldı

Selçuklu Belediyespor’un ligin dişli takımlarını dize getirerek 2. sıraya kadar yükselmesi Süper Lig hayallerinin de açıktan dillendirilmesine başlanmasına neden oldu. Daha önceki açıklamalarında, belki de daha sezonun başlarında hem beklentileri yükseltip hayal kırıklığı yaşamamak hem de oyuncuların rehavete kapılmaması için sürekli temkinli konuşan ve daha ötesi takviye olmadan, mevcut rotasyonla Süper Lig’in hayal olduğunu dile getirmekten çekinmeyen Başantrenör Serkan Erdoğan, “Acaba çıkabilir miyiz” diye hayal kurmaya başladıklarınıı ifade etti.

BU RÜYADAN UYANMAK İSTEMİYORUZ
Erdoğan şunları söyledi: “Sezon başında düşmemek için kurulan bir takımdık. Sonra sezon ortasında hedef yükselttik play-off dedik. Şimdi ise konumumuz itibariyle acaba çıkabilir miyiz diye hayal kurmaya başladık. Açıkçası bu rüyadan da uyanmak istemiyoruz. Ama basketbolda işler bir anda tersine de dönebilir. Biz şu anki durumumuzun keyfini çıkaracağız. Önümüzdeki haftada Bursa’da oynayacağımız maçın zorluğunu anlatmaya gerek yok. Antalyaspor’a da başarılar diliyorum.”