Selçuklu Belediyespor U15 Sutopu Takımı 2. Lig’e yükseldi

Selçuklu Belediyespor U15 Sutopu Takımı 2. Lig’e yükseldi

Selçuklu Belediyespor Kulübü U15 Sutopu Takımı, tamamı spor okullarından yetişen kadrosuyla Bölgesel Lig’de Şampiyonluğa ulaşarak 2. Lige yükseldi

Selçuklu Belediyespor Kulübü Sutopu branşında başarılar sonuçlar almaya devam ediyor. Bu sezon Bölgesel Lig’de mücadele eden Selçuklu Belediyespor U15 Sutopu Takımı şampiyonluğa ulaşarak 2. Lige yükseldi. Temsilcimiz 5 takımın mücadele ettiği grupta ilk maçında Karşıyaka Belediyesi ile karşılaştı. Selçuklu Belediyespor, İzmir temsilcisini 11-2 gibi farklı bir skorla mağlup ederek galibiyetle başladı. İkinci maçında Muğla Gençlikspor ile karşılaşan Selçuklu Belediyespor bu maçtan da 7-2’lik skorla galip ayrılan taraf oldu. Üçüncü maçında İzmir Su Sporları takımı ile karşılaşan Mavi-Beyazlılar sahadan 10-4 galibiyet ayrılarak üçüncü galibiyetini aldı. Grubundaki dördüncü maçta ise İstanbul temsilcisi Ataşehir Adaspor ile karşılaşan Selçuklu Belediyespor rakibine 5-4 mağlup olmasına rağmen grubunu ilk sırada tamamlayarak şampiyonluğa ulaştı. Oynadığı 4 maçta 3 galibiyet, 1 mağlubiyet alan temsilcimiz grubunu ilk sırada tamamlayarak 2. Lige yükseldi.

HASAN SEREN: SPORCULARIMIZI TEBRİK EDİYORUM

Selçuklu Belediyespor Kulübü Sutopu Takımı Başantrenörü Hasan Seren, Sutopu’nda her geçen yıl yeni başarılar elde ettiklerini söyledi. Seren, “Geçtiğimiz sezon U13 takımımızın 2. Lige yükselmesinin ardından bu yılda U15 takımımız 2. Lige yükseldi. Takım kadrolarımızın tamamı Selçuklu Belediyesi Spor Okullarından yetiştirdiğimiz çocuklarımızdan oluşuyor. Bu bize ayrı bir mutluluk veriyor. Geçtiğimiz sezon U13 takımımız 2. Lig’de önemli işler yaptı ve ligi ikinci sırada tamamlamıştı. Önümüzdeki sezon inşallah her iki takımımızla da şampiyonluk hedefliyoruz. Bize her zaman destek veren ve güzel bir çalışma ortamı hazırlayan Selçuklu Belediyesine ve kulüp yöneticilerimize teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

 

Etiketler :