Selçuklu Belediyespor galibiyete şartlandı

Selçuklu Belediyespor galibiyete şartlandı

Selçuklu Belediyesi Hentbol takımı bu hafta Eskişehir deplasmanında mücadele edecek. İlk iki haftayı galibiyetle kapatan mavi beyazlılar Anadolu Üniversitesi karşısında galip gelerek kayıpsız ilerlemek istiyor.

Türkiye Hentbol 1. Liginde mücadele eden Selçuklu Belediyesi Hentbol takımı ligin üçüncü haftasında Eskişehir deplasmanında Anadolu Üniversitesi takımına konuk olacak. İlk iki haftayı galibiyetle kapatan Selçuklu Belediyesi, bu zorlu mücadeleyi de galibiyetle kapatarak yola kayıpsız devam etmeyi hedefliyor.

Ligde geride kalan haftalarda Selçuklu Belediyesi ile maçları kazanan takımlar Sakarya, Aziziye Belediyesi ve Beykoz Belediyesi zirveye ortak olan takımlar arasında yer aldı. Eskişehir temsilcisi Anadolu Üniversitesi takımı ise çıktığı iki maçı da kaybederek henüz puanla tanışamadı.

Mavi beyazlılar Eskişehir'e Cumartesi günü sabah saatlerinde gidecek. Anadolu Üniversitesi ile Selçuklu Belediyesi arasında oynanacak mücadele 04 Ekim Pazar günü 15:00 da Porsuk Spor Salonunda oynanacak.