Selçuklu Belediyesi tesisleşmede örnek

Selçuklu Belediyesi tesisleşmede örnek

Selçuklu Belediyesi tarafından 6 okula kazandırılacak olan kapalı spor salonlarında çalışmalar sürüyor

 

 

Selçuklu Belediyesi'nin eğitime olan desteği 6 okula kazandırılacak olan kapalı spor salonları ile sürüyor. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın okul ziyaretlerinde öğrencilerden gelen talepler doğrultusunda yatırım programına alınması talimatı verdiği ve bu doğrultuda yapımına başlanan salonlar fiziki standartlarıyla da spor altyapısının güçlenmesine katkı sağlayacak.  Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde yapımı devam eden kapalı spor salonu inşaatında incelemelerde bulundu. İnşaatı gezerek çalışmalarda gelinen son durum hakkında bilgi alan Başkan Altay, okullarda yapımı devam eden 6 spor salonunun yaz aylarında hizmete sunulacağını ifade etti. İncelemelerde Başkan Altay’a Selçuklu Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Avcı da eşlik etti.

ALTAY: TESİSLERİMİZ VE TESİSLEŞME ORANINDA DA

 TÜRKİYE'NİN EN ÖNDE GELEN İLÇELERİNDEN BİRİSİSİYİZ

Selçuklu'nun sporun en önde olduğu ilçelerden birisi olduğunu ifade eden Başkan Altay, yapımı devam eden spor tesisleri ile yüksek standartlara ulaşılacağını söyledi. Başkan Altay, “Selçuklu Belediyesi olarak ilçemizi tesislerle donatıyoruz özellikle sporun alt yapısına çok önemli hizmetlerde bulunduk. Bugüne kadar Selçuklu’ya on bir spor salonu, iki yarı olimpik yüzme havuzu, tenis kortları, suni çim sahalarından oluşan bir kompleks inşa ettik. Bugün itibariyle Selçuklu’nun okullarında altı spor salonu daha inşa ediyoruz. Toplam 12 milyon lira bedelle yapılan spor salonlarımız inşallah yaz aylarından itibaren hizmet vermeye başlayacak. Tüm standartların düşünüldüğü bay ve bayanlar için ayrı soyunma odalarının olduğu hentbol sahası büyüklüğünde olan spor salonlarımız özellikle okullarımıza beden eğitimi derslerinde ve mahalledeki branşlaşma adına spor kulübümüze önemli hizmetlerde bulunacak. Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü bu tesislerinden dolayı Türkiye’nin en büyük amatör spor kulüplerden birisi. 20 bine yakın sporcusuyla gençlerimize hizmet ediyoruz. Yeni tesislerimizin hem Milli Eğitimimize hem spor camiamıza ve  mahallelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

Selçuklu Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Avcıoğlu da tüm Selçuklu’da yapılan çalışmalardan dolayı Selçuklu Belediyesine ve Başkan Altay'a teşekkür etti. Avcıoğlu Selçuklu’da yapılan hizmetlerle ilçenin her geçen gün yaşam kalitesinin arttığını söyledi.

Selçuklu Belediyesi tarafından yapımı devam eden ve her biri Avrupa standartlarında olacak spor salonları Kemal Akpınar İmam Hatip Ortaokulu, Mehmet Akif Ersoy AİHL, Adil Karaağaç Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Mahmut Esad Coşan AİHL,  Mustafa Büyükkaplan Hafız İmam Hatip Ortaokulu ve KOSB  Mehmet Tuza Pakpen Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi okullarına kazandırılacak.