Selçuklu Belediyesi Kış Spor Okullarında eğitimler başlıyor

Selçuklu Belediyesi Kış Spor Okullarında eğitimler başlıyor

Selçuklu Belediyesi Spor Okullarında Kış dönemi başlıyor. 2018-2019 kış dönemine kayıt olan öğrenciler 6 Ekim Cumartesi günü ilk antrenmanlarını gerçekleştirecek.

Her yıl binlerce çocuğu sporla buluşturan Selçuklu Belediyesi Spor Okulları’nda kış dönemi başlıyor. 10 Eylül 2018 tarihinden bu yana kayıt olan öğrenciler ilk antrenmanlarını 6 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirecek. 12 Mayıs 2019 tarihine kadar sürecek olan Kış Spor Okullarında kontenjanların büyük bir bölümü doldu. Aileler tarafından yoğun ilgi gören spor okullarında kayıtlar kış dönemi boyuncu devam edecek. Yüzme, Basketbol, Cimnastik, Futbol, Güreş, Judo, Karate, Kick Boks, Masa Tenisi, Satranç, Taekwondo, Tenis, Voleybol ve Wushu branşlarında eğitim verilecek olan spor okullarında, Antrenörler tarafından başarılı bulunan sporcular Selçuklu Belediyespor Kulübü lisanslı sporcusu olacak. Kış döneminin en çok ilgi gören branşları ise Yüzme, Cimnastik, Futbol ve Taekwondo oldu. Selçuklunun her bölgesine servis imkanının bulunduğu spor okullarında, çocuklar evlerinden alınarak güvenli bir şekilde tekrar evlerine teslim ediliyor. Geçtiğimiz yaz döneminde Selçuklu Belediyesi Spor Okullarında yaklaşık 15 bin öğrenci eğitim görmüştü. Kış döneminde ise spor okullarında 10 binden fazla öğrencinin eğitim görmesi bekleniyor.

E-KAYIT DÖNEMİ

Selçuklu Belediyesi kış spor okullarına kayıtlar www.selcuklubelediyespor.com adresinden yapılabilecek. Kayıtlarını başarıyla tamamlayan aileler kendilerine gelecek bilgilendirme mesajının ardından kıyafet ve kesin kayıt için Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu Spor Okulları Merkezine gelecek. Spor okulları ile ilgili 0 332 248 00 43 veya 0 332 248 03 06 nolu telefonlardan bilgi alınabileceği belirtildi.