Selçuklu Belediyesi Bozkır’a kapalı Pazar yeri yapacak

Selçuklu Belediyesi Bozkır’a kapalı Pazar yeri yapacak

Bozkır Belediyesi ve Selçuklu Belediyesi kardeş belediyecilik çerçevesinde yapılacak olan Bozkır-Selçuklu kapalı Pazar alanı ve anıt meydan düzenlemesinin yapım protokolü düzenlenen törenle imzalandı.

 

Yapım protokolünü imzalayan Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, kapalı pazar alanı ve anıt meydan düzenlemesinin 30 mart yerel seçimlerinde seçim vaatleri arasında yer aldığını ve seçim vaatlerinden bir diğerini daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayarak, Bozkır’a hayırlı olsun dedi.

Başkan Gün, “30 mart yerel seçimlerde halkımıza söz verdiğimiz kapalı pazar alanımızı ve anıt meydan düzenlemesini, Selçuklu Belediyemiz ile oluşturduğumuz güçlü kardeşlik bağıyla bugün itibariyle gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Selçuklu Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay Bozkırlı olmanın, bu topraklarda büyümenin, buranın havasını almanın gururunu bizlere bir kez daha gösterdi. Kendisine teşekkürlerimi sunuyorum. Bozkır’ımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Gün sözlerine şu şekilde devam etti, “Bir şehir inşa ediyoruz, diyerek çıktığımız bu yolda artık bir sözümüzü daha yerine getirmiş bulunuyoruz. Bir şehir inşa ederken önce alt yapının sorunsuz olması gerekiyordu. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Bozkır’ın alt yapı sorununu tamamen giderdik. Şimdi üst yapı çalışmalarına başladık. Bozkır bu zamana kadar hiç olmadığı kadar hizmet seferberliğinde en üstlerde yarışıyor. Üst yapı çalışmalarımızı, projelerimizi, söz verdiğimiz bütün projelerimizi görev süremiz boyunca tamamlamış olacağız. Bir şehirde ne olması gerekiyorsa hepsini Bozkır’ımıza kazandırmış olacağız.”diye konuştu.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “bu hizmetimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bozkır’ımızın tüm mahallelerinin Cuma günleri buluştuğu, ama mekansal olarak yeterli olmayan mevcut pazarımızın fiziki şartlarının iyileştirilmesi konusunda Başkanımız İbrahim Gün ile hemfikirdik. Bozkırlı olarak yerel seçimlerde seçim çalışmamızı yürütürken hemşerilerimizin şikayetleri üzerine Başkanımıza bu projenin yapımını Selçuklu Belediyesi olarak üstleneceğimizi belirtmiştik. İnşallah bu vesileyle Bozkır’ın eski şanlı günlerine dönmesi için, Cuma pazarının o ihtişamlı günlerine tekrar dönmesi için vesile olacağız. Başkanımız Bozkır’da birçok proje yürütüyor, çok iyi işler yapıyor ve Bozkır’da bir şehir inşa ediyor. Tekrardan hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Yapım protokolü imza töreninde Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli, Bozkır Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri de yer aldı.