Selçuklu Belediye spor güreş takımı  Türkiye Şampiyonası’nda Konya’yı temsil edecek

Selçuklu Belediye spor güreş takımı Türkiye Şampiyonası’nda Konya’yı temsil edecek

Selçuklu Belediyespor Kulübü Güreş Takımı, Bursa’da düzenlenecek olan ‘Büyükler Grekoromen Türkiye Şampiyonası’nda Konya’yı temsil edecek.

 

Türkiye Güreş Federasyonu 2019 yılı faaliyet programında yer alan ‘Büyükler Grekoromen Türkiye Şampiyonası’ 5-7 Ocak tarihleri arasında Bursa’da düzenlenecek. Güreş branşında yılın en önemli faaliyetleri arasında yer alan ‘Büyükler Grekoromen Türkiye Şampiyonası’nda başarılı olan sporcular, 2019 yılında ülkemizi Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında temsil etmeye hak kazanacak. Bu açıdan büyük öneme sahip olan şampiyona için Selçuklu Belediyespor Kulübü Güreş Takımı çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. 2018 yılında Türkiye’de ve Avrupa’da düzenlenen şampiyonalarda Konya’yı başarılı bir şekilde temsil eden Selçuklu Belediyespor Kulübü, bu yıl düzenlenecek şampiyonada da Konya’yı temsil eden tek kulüp olacak.

gures2.jpg

ÖZKIŞ: HEM KONYA’YI HEM DE KULÜBÜMÜZÜ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ

Selçuklu Belediyespor Kulübü Güreş Takımı Başantrenörü Yavuz Özkış, 2018 yılında olduğu gibi, 2019 yılında da başarılı bir sezon geçirmek istediklerini ifade etti. Özkış, “2018 yılında güzel başarılar yakaladık. Konya’nın uzun yıllar hasret kaldığı başarıları 2018 yılında yakalama fırsatı bulduk. Temennim 2019 yılında da bizlere sağlık ve başarı dolu bir yıl nasip olması. Yeni sezonun en önemli şampiyonalarından birine katılacağız. Geçtiğimiz yıllara göre kadromuzda eksikler olsa da alt yapımızdan yetişen 12 genç sporcumuzla birlikte madalya mücadelesi vereceğiz. Cumartesi günü başlayacak olan Şampiyonadan inşallah iyi sonuçlarla dönmek istiyoruz” dedi.