Selçuklu bayrama hazır

Selçuklu bayrama hazır

Selçuklu Belediyesi, vatandaşların Ramazan Bayramı'nı rahat ve huzur içerisinde geçirmeleri için gerekli tedbirleri aldı.Çevre Koruma Kontrol, Zabıta ve Fen İşleri Müdürlüğüne...

Selçuklu Belediyesi, vatandaşların Ramazan Bayramı'nı rahat ve huzur içerisinde geçirmeleri için gerekli tedbirleri aldı.

Çevre Koruma Kontrol, Zabıta ve Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, bayram süresince görev başında olacak.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yaptığı açıklamada, bayram dolayısıyla tüm tedbirlerin alındığını söyledi. İlçe halkının rahat bir bayram yapmalarını temin etmek için gerekli önlemleri aldıklarını anlatan Altay, "Belediye çalışanlarımız her an görev başında olacaklardır" dedi. 

Selçuklu Belediyesinden yapılan açıklamada ise ekiplerin, market, fırın, pastane ve pazar yerleri gibi halka açık işletmelere denetimleri artırdığı belirtildi. Gıda satış yerlerinin bayram süresince de denetleneceği bildirilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Hazırlıklar çerçevesinde Çevre Koruma-Kontrol Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü tarafından oluşturulan ekipler, bayram süresince aralıksız görev başında olacak. Acil müdahale ekipleri bayram süresince hazır tutulacak. Çevre Koruma-Kontrol Müdürlüğü ekipleri arife günü 3 vardiya olarak çalışacak. Oluşturulan acil müdahale ekipleri ve acil çöp aracı da Ramazan Bayramı süresince günün 24 saatinde aralıksız görev yaparak, ilçenin temiz kalmasını sağlayacaktır."

Kaynak:Haber Kaynağı