Selçuk ve NEÜ Global Bütçe uygulamasına geçti

Selçuk ve NEÜ Global Bütçe uygulamasına geçti

AK Parti Konya Milletvekili Dr. Mustafa Baloğlu, Konya İl Başkanlığı’nda kameralar karşısına geçerek Konya ve ülke gündemini değerlendirdi.

AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Dolular ile Mustafa Kemal Avcıoğlu’nun eşlik ettiği basın toplantısında Mustafa Baloğlu, ülke gündemindeki yeni gelişmeler, Konya yatırımları, projeler ve gazetecilerin söz konusu alanlar hakkındaki sorularının yanıtları ele alındı.

Baloğlu Konya üniversitelerine dair  şunları ifade etti:

SELÇUK VE N. ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ GLOBAL BÜTÇE UYGULAMASI’NA GEÇTİ… 

Hem Necmettin Erbakan Üniversitemiz hem de Selçuk Üniversitemiz Global Bütçe Uygulaması’na geçtiler. Bu karar, her iki üniversitemiz açısından son derece önemli. Hem hareket kabiliyetleri hem de ekonomileri açısından kolaylıklar sağlayacak. Bu uygulamaya geçen Türkiye genelinde sadece 10 üniversitemiz var şu an. Bu 10 üniversiteden 2’i Konya’dan. Bizler de bunu son derece önemsiyoruz. Zira bu uygulama ile artık Yeşil Kartlı vatandaşlarımız, bu iki üniversitemizden sevk almadan yararlanabilecekler. Ben, bu hizmetin verilmesinde büyük katkıları olan Sayın Başbakanımız ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımıza çok teşekkür ediyorum.