Selçuk Üniversitesi İİBF’den Konser

Selçuk Üniversitesi İİBF’den Konser

Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrenci ve akademisyenleri tarafından Şef Mithat Çömlekçi yönetiminde “Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği” konseri düzenlendi

Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde düzenlenen konsere İktisadi ve İdari Bilimler  Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ay, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.  Konserde Koristler arasında yer alan ve programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Dekan Prof. Dr. Ahmet Ay, “Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Olarak Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği konserine hepiniz hoş geldiniz. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi sadece iktisat ve işletmeden ibaret değil, aynı zamanda sosyal etkinlikleri de olan ve bu tip kültürel etkinlikleri de yapan bir kurumdur. Dolayısıyla bundan sonra da inşallah yeni dönemlerde yeni korolarla birlikte olmayı ümit ediyorum. Bu çerçevede emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

resim23.JPG

selcuk-universitesi-iibf’den--(3).jpg

selcuk-universitesi-iibf’den--(4).jpg

BÜYÜK BEĞENİ ALDI

Sanat Yönetmenliğini Şef Mithat Çömlekçi’nin yaptığı konserde “Çırpınıp Da Şan Ovaya Çıkınca”, “Ah Bir Ataş Ver”, “Cevizin Yaprağı Dal Arasında”,“Edremit’in Gelini”, “Ben Bir Garip Bülbül İdim”, “Bağ Altında Otururken”, “Çay Elinden Öteye”, Ayrıldım Güler miyim?”, “Elmaların Yongası”, “Bizim Evde Şeker Lokum Badem Var”, “Bir Ateşim Yanarım,”  “Rüya Gibi Uçan Yıllar”, “Bir Kızıl Goncaya Benzer Dudağın”, “Kara Sevda”, “Fikrimin İnce Gülü”, “Gurbet İçimde Bir Ok”, “Beyoğlu’ndan Gezersin, “Rüya Gibi Her Hatıra” gibi Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği’nin eşsiz eserleri dinleyiciye sunuldu. Konuk sanatçı A. Emsal Çevik ise söylediği türkülerle programa renk kattı. Konser, izleyiciler tarafından büyük alkış topladı.

Haber Merkezi

selcuk-universitesi-iibf’den--(5).jpg

resim24.JPG

selcuk-universitesi-iibf’den--(7).jpg

selcuk-universitesi-iibf’den--(8).jpg