Selçuk Üniversitesi 45 Personel Alacak

Selçuk Üniversitesi 45 Personel Alacak

​​​​​​​Selçuk Üniversitesi, 45 personel alımı için başvuruları kabul etmeye başladı. Destek personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, diyetisyen, mühendis ve sağlık teknisyeni pozisyonlarında çalışmak isteyenler başvuruda bulunabilir.

Selçuk Üniversitesi, bürosunda ve çeşitli birimlerinde çalıştırmak üzere 45 personel alımı yapacağını duyurdu. Alınacak personellerin mesleklerine ve iş pozisyonuna dair bilgiler şu şekilde:

  • Destek Personeli (Temizlik)
  • Koruma ve Güvenlik Görevlisi
  • Diyetisyen
  • Mühendis (Bilgisayar)
  • Sağlık Teknikeri (Tıbbi Görüntüleme)

Başvurular 25 Mart'ta Başladı

Başvurular, 25 Mart 2024 tarihinde başlayıp 15 Nisan 2024 tarihinde sona erecek. Adaylar, Selçuk Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı'nın resmi web sitesi üzerinden online başvuru yapabilecekler. Şahsen veya e-posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

tip.jpg

Başvuru Şartları

Başvurabilmek için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, KPSS'den gerekli puanı almış olmak gibi genel şartları taşımak gerekiyor.

Detaylı Bilgi için

Başvuru şartları ve diğer detaylar için Selçuk Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı'nın resmi web sitesi https://personelilan.selcuk.edu.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.