Selçuk İletişim 29. Genç İletişimciler Yarışması’ndan Yine Ödüllerle Döndü

Selçuk İletişim 29. Genç İletişimciler Yarışması’ndan Yine Ödüllerle Döndü

Genç İletişimciler Yarışması’nın 29’uncusu, bu yıl Yeditepe Üniversitesi 26 Ağustos Yerleşimi’nde gerçekleşen ödül töreniyle sonuçlandı.

 

Aydın Doğan Vakfı’nın, iletişim fakültesi öğrencilerinin geleceğin yenilikçi, araştıran ve ilham veren medya liderleri olarak yetişmeleri amacıyla her yıl düzenlediği Genç İletişimciler Yarışması’nın 29’uncusu, bu yıl Yeditepe Üniversitesi 26 Ağustos Yerleşimi’nde gerçekleşen ödül töreniyle sonuçlandı.

42 üniversitenin iletişim fakültelerinden Yazılı, Görsel, İşitsel, Reklam, Halkla İlişkiler ve İnternet Yayıncılığı dallarında Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğrencileri 5 ödül aldı.

Seçici Kurulların 59 projeyi ödüle değer bulduğu yarışmada,  Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi, Görsel Dal TV Haberi kategorisinde Abdullah Kasım Aytekin ve Kübra Yavuz adlı öğrenciler birinci oldu.  Halkla İlişkiler Dalı Ürün /Hizmet Tanıtımı kategorisinde Musa Emir Şen, Recep Demirci, Şahin Bingöl ve Osman Ünal İkinciliğe, İnternet Yayıncılığı Dalı/Blog Kategorisinde Kaan Güven ve Şahin Bingöl adlı öğrenciler İkinciliğe ve İnternet Sitesi/İnternet Yayıncılığı kategorisinde Recep Demirci ve Musa Emir Şen adlı öğrenciler,  ikinciliğe ve İşitsel Dal Radyo Haber Spikerliği kategorisinde Berkin Güvendik adlı öğrenci ikinciliğe layık görüldü.

108 ödülün verildiği törende Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinin projeleriyle gurur tablosu oluşturdular. Selçuk Üniversitesi aldığı ödül sayısı ile İlk beş üniversite arasında yer aldı.