Selçuk Çetin "en başarılı başkan" seçildi

Selçuk Çetin "en başarılı başkan" seçildi

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'in, Yerel Yönetimler Performans Araştırması En Başarılı Büyükşehir İlçe Belediye Başkanları...

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'in, Yerel Yönetimler Performans Araştırması En Başarılı Büyükşehir İlçe Belediye Başkanları Mayıs Ayı Anketi'nde, Ankara'daki ilçe belediyeleri arasında birinci olduğu bildirildi.

Pursaklar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, ORC Araştırma Şirketi tarafından ülke genelinde gerçekleştirilen bağımsız anket çalışmasının sonuçları açıklandı.

Yerel Yönetimler Performans Araştırması En Başarılı Büyükşehir İlçe Belediye Başkanları Mayıs Ayı Anketi'nde Çetin'in, yüzde 60,7'lik başarı oranı ile Ankara'da birinci olduğu, Türkiye genelinde ise dördüncü sırada yer aldığı ifade edildi.

Çetin, kendileri için takdir kazanma, örnek gösterilen hizmetlere imza atma ve millete hizmetkar olmanın önemli olduğunu belirterek, ankete katılanlara teşekkür etti.

Pursaklar'da hizmetlerin artarak devam ettiğini ifade eden Çetin, bundan sonraki süreçte de zirveye talip olduğunu dile getirdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :