Selçuk Balcı Harbiye Açıkhava konseri ne zaman, kaç lira?

Selçuk Balcı Harbiye Açıkhava konseri ne zaman, kaç lira?

Selçuk Balcı konseri nerede? Selçuk Balcı Harbiye'de Karadeniz rüzgarı mı estirecek? Selçuk Balcı biletleri Biletix'te mi? Selçuk Balcı konser biletleri kaç lira?

Karadeniz müziğinin genç temsilcisi Selçuk Balcı, 30 Eylül'de Harbiye Açıkhava'da Karadeniz rüzgarı estirecek.Kendi bestesi "Deniz Üstünde Fener" ile kalplere yerleşen Selçuk Balcı, bu gece kemençesi ve orkestrası ile izleyenleri coşturacak. Yeni nesil Karadeniz müziğinin en sevilen isimlerinden Balcı, konserde özel konukları ve sürprizleriyle müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak. 

İlk albümü "Patika" ve geçen yaz çıkan ikinci albümü Mila'dan en sevilen şarkıları seslendirecek olan Selçuk Balcı, "Dağların Karı Yetmez", "Hani Sevduğum Hani", "Beni Düşünmedun Mi?" gibi son yılların en çok dinlenen, internette milyonlarca kez tıklanan türkülerini sevenleri için seslendiriyor.

BKM organizasyonu ile 30 Eylül'de gerçekleşecek konser Avea ile Yıldızlar Açıkhava'da konserleri kapsamında gerçekleşecek.

> Selçuk Balcı / Deniz Üstünde Fener

BİLET SATIŞ YERİ VE FİYATI

Konser Tarihi:30 Eylül 2014

Saat: 21:00

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi

Selçuk Balcı konserinin biletleri Biletix'ten 135 ile 82.50 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuldu. Bilet fiyatları şöyle:

1. Kategori - 135.00 TL
2. Kategori - 110.00 TL
3. Kategori - 98.00 TL
4. Kategori - 82.50 TL

Kaynak: memleket.com.tr

Etiketler :