Şeker tadında bir tatil deneyimi Grand Prestıge Hotel&SPA’da

Şeker tadında bir tatil deneyimi Grand Prestıge Hotel&SPA’da

Etrafınızın deniz, orman ve göl manzaralarıyla çevreleneceği, yeşillikler içerisindeki Grand Prestige Hotel&Spa şeker tadında bir bayram vaad ediyor.

Grand Prestige Hotel&Spa, bayrama özel 3 gece 4 gün kişi başı 990 TL fiyat avantajıyla olduğu kadar, denize olan yakınlığı ve göl kenarı yürüyüş imkanlarıyla da benzersiz bir tatilin kapılarını aralıyor. Osmanlı veya İtalyan A’la Carte Restaurant’ta iki kişilik akşam yemeği ve spa hizmetlerinde %20 indirim de şeker bayramı kampanyasının bir diğer ayrıcalığı.

AKDENİZ BÖLGESİ’NİN İLK BİSİKLET DOSTU OTELİ

Manavgat/Side’de, Sorgun ormanları ve Titreyengöl arasında konumlanan Grand Prestige Hotel&Spa’da bayrama özel fiyatlarla sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebilir, deniz ve Toros Dağları manzaralı odalarda gürültüden uzak kalarak dinlenme olanağı bulabilirsiniz.

Bisiklet sporuna yaklaşımıyla farklılaşan Akdeniz Bölgesi’nin ilk bisiklet dostu oteli Grand Prestige Hotel&Spa; bisiklet garajı, kiralama servisleri ve bakım odası ile sağlıklı bir doğa gezisi için her türlü imkanı sunuyor.

510 m2 büyüklüğündeki havuzu ve aquaparkıyla hizmet veren Grand Prestige Hotel&Spa tenis kortu, masa tenisi, plaj voleybolu gibi spor imkanlarıyla da hareketli geçecek bir tatili müjdeliyor.

Tüm öğünlerde açık büfe hizmeti sunan Grand Prestige Hotel&Spa, A’la Carte restoranlarında dünya mutfaklarından lezzetleri derleyerek hazırladığı menüleriyle göze ve damağa aynı anda hitap ediyor. Güzel bir yemek sonrası eğlenmek isteyenler için ise 300 kişi kapasiteli Niagara Diskosu’nda güncel ve nostaljik müzikler bir arada sunuluyor.