Şehitlik beratı ailesine verildi

Şehitlik beratı ailesine verildi

Ahmet Erol’un şehitlik beratı ailesine verildi

Tunceli'de geçen ay şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Ahmet Erol’un şehitlik beratı ailesine teslim edildi.

İl Jandarma Komutanı Albay İsmet Cansaran, Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde 18 Haziran 2017 tarihinde çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ahmet Erol’un babası, Abdullah Erol’u evinde ziyaret etti. Seydişehir’e bağlı İncesu Mahallesinde ikamet eden şehit Jandarma Uzman Çavuş Erol’un babası Abdullah Erol’a şehitlik beratı İl Jandarma Komutanı Albay İsmet Cansaran tarafından takdim edildi.

Şehit ailelerinin kendilerine emanet olduğunu ifade eden Albay Cansaran, ’’Vatanımız için canını vererek şehit düşen evladınızın bizlere emanetisiniz. Sizde bizim annemiz, babamızsınız. Sizlerinde gördüğü her üniformalı asker sizin evladınız. Şehidimiz Ahmet Erol evladımıza Allah'tan rahmet, sizlere sabır ve uzun ömürler diliyoruz. Biz her zaman sizlerin yanında ve hizmetinizdeyiz. Yolunuzun düştüğü her an kapımız sonuna kadar açık. Bizde yolumuz bu bölgeye düştüğü her zaman ziyaretinize uğrayıp sizlerle birlikte olacağız “dedi.

Albay Cansaran’ın, Erol ailesini ziyaretine Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Jandarma Komutan Vekili Mehmet Akif Başak ile AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve İncesu Mahallesi Muhtarı Hasan Çalı’da katılarak aile ile bir süre sohbet etti.