Şehitleri Anma ve Zeytin Dalı Harekatı'na Destek Bisiklet Sürüşü

Şehitleri Anma ve Zeytin Dalı Harekatı'na Destek Bisiklet Sürüşü

Çanakkale Deniz Savaşı Zaferi’nin 103. yıldönümünde Mart 2018 Pazar günü Konya’da Bisiklet Sürüşü etkinliği gerçekleştirilecek.

Konya Valiliği, Konya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Bisiklet Federasyonu, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Birlik Vakfı Konya Şubesi, Konya Bisiklet Sporu Derneği ve diğer STK’ların katılımı ile 18 Mart 2018 Pazar günü Bisiklet Sürüşü gerçekleştirilecek. Mevlana Meydanı’ndan saat 11.00’da başlayacak” Bisiklet Sürüşü”, Atatürk Stadyumu’nda sona erecek. Etkinlikle ilgili Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Eğitim ve Toplantı Salonu’nda yapılan tanıtım toplantısına Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı, Konya Bisiklet Sporunu Kalkındırma Derneği Başkanı Fatih Yılmaz, Birlik Vakfı Başkanı Orhan Gündüz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ali Kanber ve Bisiklet İl Temsilcisi Nurettin Kirpiksiz katıldı.

ZAFERİ BÜYÜK BİR GURRULA KUTALAYACAĞIZ

Etkinliğe tüm vatandaşları davet erden Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı şunları söyledi: “18 Mart 2018 Pazar günü milletimizin yazdığı en büyük kahramanlık destanlarından biri olan Çanakkale Deniz Savaşı Zaferi’nin  103. yıldönümünü millet olarak büyük bir gurur ve onurla kutlayacağız.  Bu zafer ile en zayıf anında bile 'Çanakkale geçilmez' dedirten bir inancın mirasçısı olan bu millet, kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla, vatanını koruma, konusundaki kararlılığını tüm dünyaya ilan etmiştir. 40 yıldır devam eden terörle mücadelede çok ciddi bir boyuta gelinmiş, bu milletin birikimlerinin boşa gitmemesi için terörün kökünün kazınması hususunda bugün itibariyle tarihin en büyük hareketlerinden biri gerçekleştirilmektedir. Türkün güçlendiği zaman dünya nizamına yapacağı katkıyı çok iyi bilen düşmanlarımız millet olarak kalkınmamızı engellemek ve sürekli sorunlarla uğraşarak hayatımızın devam etmesini istemektedirler. Onun için de içte ve dışta oluşturdukları terör unsurları ile bizi karşı karşıya getirmişler ve gücümüzü ve birikimlerimizi o alana harcamaya zorlamışlardır.

TÜM HALKIMIZI DAVET EDİYORUZ

 Fırat Kalkanı harekatından sonra halen devam eden Afrin Zeytin Dalı harekatı da devam eden mücadelenin zirvesini oluşturmaktadır.  Milletimizin bağrından çıkan kahraman ordumuza her kesimce her türlü destek verilmektedir ve bundan sonra da verilecektir.  Bisiklet camiası olarak bu destekte Bizde varız demek için Bisiklet Halk Sürüşü etkinliği yapmayı planlamış bulunmaktayız. Bu vesileyle 18 Mart 2018 Pazar günü saat 11.00’de Mevlana meydanından Atatürk Stadyumuna yapılacak olan bisiklet sürüşüne öğrencilerimiz, işçilerimiz, memurlarımız, esnaflarımız olmak üzere genç, yaşlı, kadın ve erkek her kesimden vatandaşlarımızı davet ediyoruz.” Ferit Hepokur-Memleket

bisiklet--(4).jpg

 

Etiketler :