Şehit yakınları ve gazilerden Zeytin Dalı Harekatı'na destek

Şehit yakınları ve gazilerden Zeytin Dalı Harekatı'na destek

Harekata destek için Hatay'a gitmek üzere İstanbul'dan yola çıkan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Uran ve beraberindekiler Osmaniye'ye ulaştı- Dernek Başkanı Uran: - "43 şube ve 24 temsilciliğimizle Zeytin Dalı Ha

OSMANİYE (AA) - Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek için Hatay'a gitmek üzere İstanbul'dan yola çıkan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Taner Uran ve beraberindeki şehit yakınları ile gaziler, Osmaniye'ye geldi.

Derneğin Osmaniye Şubesini ziyaret eden Uran ve beraberindekiler, gaziler ve şehit yakınlarıyla bir araya geldi.

Gazilerin ve şehit yakınlarının her zaman Mehmetçik'in yanında olduğunu ve her zaman göreve hazır olduklarını belirten Uran, şöyle konuştu:

"43 şube ve 24 temsilciliğimizle Zeytin Dalı Harekatı’na katılan güvenlik güçlerine manevi destek vermek amacıyla Hatay’ın Hassa ilçesine gidiyoruz. Dualarımızla onlarla beraberiz. Herkes 'Vatan sağ olsun.' diyerek göreve hazırdır. Amerika sadece YPG teröristlerini beslemiyor, aynı zamanda FETÖ'yü de koruyor. Bu iki terör örgütü de bizi bölmeye çalışan örgütlerdir. Türk milleti her şeyin farkında ve gerekeni de yapacak."

Dernek üyeleri, Kur’an-ı Kerim okunması ve dua edilmesinin ardından araçlarla Hatay’ın Hassa ilçesine hareket etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :