Şehit ve gazi çocukları için etkinlik

Şehit ve gazi çocukları için etkinlik

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, şehit ve gazi çocukları için eğlence düzenledi

İSTANBUL (AA) - İstanbul Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğünce şehit ve gazi çocuklarına moral vermek amacıyla düzenlenen etkinlikte, çocuklar doyasıya eğlendi.

Başakşehir’deki bir alışveriş ve eğlence merkezinde düzenlenen etkinliğe, 12 ile 16 yaşları arasındaki çocuklar aileleriyle katıldı. Etkinliğe katılan çocuklar, AVM’deki oyun alanlarında eğlenceli vakit geçirdi.

Şehit ve gazi çocuklarıyla vakit geçirdikleri için mutluluk duyduklarını dile getiren polisler, bazı oyun ünitelerinde korkan çocukların ellerinden tutarak onlara destek oldu.

Etkinliğe katılan 15 yaşındaki Ahmet Hakan Kılıçarslan, polislerin çok güzel bir etkinlik düzenlediklerini belirterek, "Çok eğlendim. Benim için çok güzel bir gündü. Benim en büyük hayallerimden biri polis olmak. Polis abla ve ağabeylerimiz, bize çok yakın davrandılar. Hepsine teşekkür ediyorum." dedi.

13 yaşındaki Aleyna Çakır ise çok eğlendiğini fakat bazı oyuncaklarda korktuğunu anlatarak, güzel bir gün geçirdiklerini söyledi. Çakır, "Bizi buraya getiren polisler, çok iyi kalpli. Bizimle yakından ilgilendiler. Hepsine çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Etkinlik sonunda, çocuklar polislerle yemek yedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :